Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Agan Hodžić nije zaboravio Kovanj, selo u kojem je rođen

Konvoj s hranom krenuo je ispred Narodne kuhinje „Stari Grad“

Konvoj s paketima humanitarne pomoći  iz Narodne kuhinje „Stari Grad“ otpremljen je za Rogaticu. Prema riječima Zilhe Šete, upravnice Narodne kuhinje „Stari Grad“, hrana koja je dostavljena porodicama kupljena je novcem koji je testamentom ostavio Agan Hodžić koji je živio u Kanadi, a koji je nedavno umro u Staračkom domu u Nedžarićima.

Klikova: 172

ROGATICA - Počela proljećna akcija čišćenja

Ovih dana započeta je velika proljećna akcija čišćenja i uređenja na cjelokupnom području opštine Rogatica. Pored radnika Javnog komunalnog preduzeća “Komrad”, u akciji su učestvovali zaposleni u Opštinskoj upravi i javnim ustanovama i preduzećima.

Klikova: 128

Počela podjela regresiranog goriva za poljoprivrednu proizvodnju

Podjela regresiranog goriva počela je i za registrovane poljoprivredne proizvođače sa područja opštine Rogatica. Prema informacijama Odjeljenja za upravljanje lokalnim razvojem, privredu i društvene djelatnosti Opštine Rogatica uslove za isporuku do sada je ispunilo 270 poljoprivrednika. Njima je odobreno ukupno 90.000 litara goriva.

Klikova: 128

Veće kazne za stvaranje divljih deponija

Relateret billede

Rogatica - Veće kazne za stvaranje divljih deponija - fizička lica koja naprave prekršaj iz ove oblasti umjesto dosadašnjih 30 do 200 maraka, platiti novčanu kaznu od 150 do 300 maraka. Pravna lica umjesto dosadašnjih 200-3000, platiti 500 do 3000, a odgovorna lica u pravnom subjektu umjesto dosadašnjih 100 do 500 platiti 150 do 500 maraka.

Klikova: 153

Javni poziv za predaju zahtjeva za dodjelu plastenika

Billedresultat for plastenik 100 m2

JAVNI POZIV - za predaju zahtjeva za dodjelu plastenika od 100 m2 sa dodatnom opremom putem sufinansiranja u projektu

Klikova: 293

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version