Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Poziv kompanijama i grupama proizvođača/preduzetnika za učešće na Biznis klinici u Rogatici

Kao implementatori aktivnosti AgMENTOR centra podrške za Centralnu Bosnu i Hercegovinu, Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH – REZ Agencija i Udruženje građana „NEŠTO VIŠE“ pozivaju kompanije i grupe poljoprivrednih proizvođača i/ili preduzetnika (žene i muškarci) iz opština/gradova regije Centralne BiH da se prijave za učešće na Biznis klinici 09.08.2017. godine u Rogatici

 

 

 

 

 

Poziv kompanijama i grupama proizvođača/preduzetnika

za učešće na Biznis klinici u Rogatici

 

 

 

Kao implementatori aktivnosti AgMENTOR centra podrške za Centralnu Bosnu i Hercegovinu, Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH – REZ Agencija i Udruženje građana „NEŠTO VIŠE“ pozivaju:

 

- kompanije i grupe poljoprivrednih proizvođača i/ili preduzetnika (žene i muškarci)

iz opština/gradova regije Centralne BiH da se prijave,

 

za učešće na Biznis klinici 09.08.2017. godine u Rogatici,

u prostorijama Opštine Rogatica, na adresi: Srpske sloge 81.

 

Cilj ove aktivnosti je omogućiti savjetovanje iz oblasti

tehnologije proizvodnje hrane, marketinga i prodaje,

kao i uvođenja standarda i pristupa novim tržištima.

 

Na klinici će biti predstavljeni savjetnici iz navedenih oblasti koji će u toku klinike biti dostupni da daju odgovore na pitanja iz svojih oblasti ekspertize. Pored navedenog, omogućiće se individualni angažman savjetnika u ukupnom trajanju od 6 radnih dana za preduzeća i/ili samostalne proizvođače koji u sklopu samog događaja iskažu interes i popune zahtjev za savjetovanje.

 

Zainteresovane kompanije i grupe poljoprivrednih proizvođača i/ili preduzetnika (žene i muškarci) treba da popune prijavni obrazac, te da ga pošalju na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i/ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. najkasnije do 03. avgusta 2017. godine. Prijavni obrazac, takođe, možete dobiti upitom na navedene adrese.

 

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version