Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Predstavljen idejni projekat sportske dvorane u Rogatici

Projektantski tim kompanije “Širbegović” predstavio je  opštinskom rukovodstvu mogući izgled buduće sportske dvorane u Rogatici. Riječ je o savremenoj multidisciplinarnoj sportskoj dvorani sa 800 mjesta koja bi bila smještena u okviru Sportsko-rekreativnog centra..

 

 

 

Predstavljen idejni projekat sportske dvorane u Rogatici


Projektantski tim kompanije “Širbegović” predstavio je  opštinskom rukovodstvu mogući izgled buduće sportske dvorane u Rogatici. Riječ je o savremenoj multidisciplinarnoj sportskoj dvorani sa 800 mjesta koja bi bila smještena u okviru Sportsko-rekreativnog centra “9. januar”.

Načelnik Jagodić izuzetno je zadovoljan projektnim prijedlogom za koji kaže da će biti prihvaćen. Prema njegovim riječima cilj je da i Rogatica konačno dobije prvu pravu sportsku dvoranu. Osim toga, Jagodić dodaje da je u planu i izgradnja atletske tartan staze, presvlačenje košarkaškog i odbojkaškog terena akrilom, kao i niz drugih aktivnosti kojima bi se upotpunili i zaokružili sadržaji u okviru Sportsko-rekreativnog centra “9. januar”.

Projektanti naglašavaju da će cjelokupan prostor dvorane biti maksimalno iskorišten. Osim glavne sale na raspolaganju će biti i jedna manja, kao i niz drugih prostora za sportske, trgovinske i ugostiteljske namjene.

 

 

 

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version