Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Akcija čišcenja Tvicine vode

Kukavice -  Akcija čišcenja Tvicine vode, koja je bila u veoma lošem stanju, prestala je bila da teće ali zahvaljujući Allahu evo smo uspjeli da to sve hairli proćistimo i ponovo uspostavimo da proteće.

 

 

 

Akcija čišcenja Tvicine vode

 

Kukavice -  Akcija cišcenja Tvicine vode koja je bila u veoma lošem stanju, prestala je bila da teće ali zahvaljujući Allahu evo smo uspjeli da to sve hairli proćistimo i ponovo uspostavimo da proteće.

Naš Salihaga bio je mnogo dobar čovjek, insan što bi rekli kao i njegova ćestita porodica zahvaljujući tom i takom našem Salki ima ga ko spomenuti i njegovo dobro održavati u životu bar dok nas ima koji smo ga poznavali i zajedno tu živjeli.

Ne bi loše bilo u budućnosti malo širu akciju organizovati i mnogo više toga uraditi uz neka odredjena finansiska sredstva koja bi onako opet ljuski trebali staviti na son da učestvuje ko god ima volju i želi da uhajri svoj dio novca na pravo mjesto evo prilike.

Njegova je porodica saglasna stim što nisu u prilici da to oni sami urade kao i mnogi mi koji nemožemo finansiski ali daćemo svoj doprinos u radu održavanju sredjivanju i ćišćenju istog.

Selam moji dobro Bošnjani pa bujrum ko ima volju evo prilike.

 

-

 

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version