Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

NAJAVA druge akcije čišćenja sportskih terena

Radi se ponovo o akciji čišćenja sportskih terena od grmlja i šiblja ali i čeišćenje parking mjesta koja su planirana uz ovaj sportsko rekracioni centar, zato je veoma bitno da se akciji odazove dovoljan broj ljudi, da bi akcija u potpunosti uspjela. Očekujemo sve koji su bili na prvoj akciji, očekujemo dolazak svih vas iz malonogometne ekipe, kao i vas iz Sarajeva koji bi ovaj vikend mogli odvojiti za ovaj hairli projekat...

Klikova: 450

NAJAVA akcije Prikupljanje novčanih sredstava za obnovu sportskih igrališta i Doma u Kukavicama

Mi ćemo, ako dozvole vremenske prilike, već sada u nedelju 25.11.2018  u 9:30 sati krenuti sa akcijom čiščenja sportskih terena pa bujrum svima koji ste u mogućnosti da dođete i svojim radom doprisete početku ove akcije. Ovim putem otvaram AKCIJU PRIKUPLJANJA NOVČANIH SREDSTAVA za obnovu sportskih terena i doma u Kukavicama...

Klikova: 541

Pomoć za liječenje Huse Zimića

Husi Zimicu je  2015. godine  dijagnosticirano otkazivanje bubrega. Njegovo stanje se nastavilo pogoršavati, a doktori sada kažu da je transplantacija bubrega neophodna  Dok čeka na transplantaciju bubrega, on redovno ide na tretmane dijalize. Ovo je težak period za Husu, njegovu suprugu, Safu, njihovu djecu, rodbinu i prijatelje. 

Klikova: 1012

APEL - Pomoć u liječenju NUSRETA Kačevića

Kačević Nusret je bio zaposlen kao radnik u jednoj sarajevskoj firmi sve do prije 5-6 mjeseci, kada je osjetio jake boleove u predijelu kičme i od tada počinju njegovi problemi. Nusret je prije izvjesnog vremena operisao kičmu u predjelu vrata a najavljena mu je i operacija donjeg dijela kičme. Nusret je od tog momenta prikovan za invalidska kolica, jedino što može je da se iz kolica vrati u krevet i obratno. Osim problema sa kičmom, Nusret ima problem i sa koljenom i sa tetivama, a na pretragama su našli da ima i dvije ciste na bubregu, pa će pored već spomenute operacije donjeg dijela kičme morati i na operaciju koljena ali i ciste na bubregu.

Klikova: 1017

Akcija za kupovinu invalidskih kolica Mirzi Podžiću

Mirza već tri mjeseca trenira i sada mu je potrebna pomoć oko nabavke kolica. Kolica su specijalna, laganija i pored redovne upotrebe mogu se koristiti i u sportske svrhe. Za kupovinu kolica potrebno je još nekih 6.000 KM. Konkretno, kolica koštaju 9224,41 KM, ali Mirzini prijatelji skupili su nešto sredstava, Pomozi.ba je odvojila 1.800 KM za ovu namjenu i potrebno je još navedenih 6.000 KM.

Klikova: 740

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version