Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Pomozimo malom Harunu Kapi da dobije još jednu bitku i ostvari dječije snove

Pomozimo malom Harunu Kapi da dobije još jednu bitku i ostvari dječije snove - Operacija lijeve noge košta 6.000 eura. Harunova majka Amela moli sve dobre ljude da im pomognu kako bi prikupili sredstva koja nemaju. 

 

 

 

 

Pomozimo malom Harunu Kapi

da dobije još jednu bitku i ostvari dječije snove

 

 

 

Sedmogodišnji Harun Kapo boluje od TAR sindroma. Hrabri dječak je u prošloj godini imao četiri operacije nogu koje su koštale 31.500 eura, ali da bi mu se potpuno ispravila noga potrebno je uraditi još jednu operaciju.

 

Operacija lijeve noge košta 6.000 eura. Harunova majka Amela moli sve dobre ljude da im pomognu kako bi prikupili sredstva koja nemaju. 

Nakon pregleda, ljekari Akademije dječije pedijatrije u Istanbulu pristali su da urade ovaj zahvat. U 6.000 eura uključeni su troškovi implantacionog materijala, tretmana i usluga koje pruža hirurški tim, a Harun bi boravio u bolnici jedan dan.

 

Porodica Kapo živi u stanu od 13 kvadrata u naselju Bistrik, ali su jedna pozitivna porodica koja se za bolje sutra bori s osmijehom. Harun je inače veliki navijač FK Sarajevo i svoj tim bodri na svakoj utakmici u pratnji svog oca Husnije.

 

Svoj doprinos za Harunovu operaciju možete dati uplatom na račun u Raiffeisen banci na ime Harun (Husnija) Kapo, na broj 1610000000000011, ulica Krka 16, Sarajevo.

Broj štednog računa 09001036285, Swift Code: RZBABA2S. 

Za više informacija kontaktirajte majku Amelu na broj telefona 062/157-301.

Pomozimo Harunu da prohoda i ostvari dječije snove!

 

Pomozimo malom Harunu Kapi da dobije još jednu bitku i ostvari dječije snove

 

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version