A+ A A-

Branković na Evropskom prvenstvu u brzom klizanju u Holandiji

Relateret billede

Seniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u brzom klizanju (short track), Edin Branković, uz podršku Saveza kizačkih sportova BiH i KRK The One, od 11. do 13. januara će učestvovat će na Evropskom prvenstvu u Holandiji. Branković se trenutno s reprezentativcima Hrvatske priprema u Zagrebu, a s njima će 9. januara otputovati na takmičenje. 

 

 

 

 

SRETNO EDINE

Branković na Evropskom prvenstvu u brzom klizanju u Holandiji

 

Seniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u brzom klizanju (short track), Edin Branković, uz podršku Saveza kizačkih sportova BiH i KRK The One, od 11. do 13. januara će učestvovat će na Evropskom prvenstvu u Holandiji.

Branković se trenutno s reprezentativcima Hrvatske priprema u Zagrebu, a s njima će 9. januara otputovati na takmičenje. 

"Zbog nedostatka adekvatne podrške i ledene plohe u Sarajevu, naš reprezentativac je prinuđen da pripreme obavlja vani i putuje sam na međunarodna takmičenja. Znajući našu situaciju, mnogi timovi i pojedinci nastoje da nam pomognu, pa će i ovaj put, kao i mnogo puta do sada, uz našeg reprezentativca na ovom takmičenju, bez naknade, biti poznati belgijski trener Pieter Gysel", saopćeno je iz Saveza klizačkih sportova BiH. 

Bez obzira na okolnosti u Savezu očekuje dobar nastup Brankovića te da u konkurenciji najboljih brzoklizača Evrope izbori nastup u finalu.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker

Neki od sadržaja

Razni tekstovi

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Login or Register

LOG IN

fb iconLog in with Facebook

Register

User Registration