Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Zolotića zvalo nekoliko klubova, ali on je već odlučio

KSV Roeselare en Nermin Zolotic vangen bot in hoger beroep

Zolotića zvalo nekoliko klubova, ali on je već odlučio - Bh. fudbaler potpisao ugovor - Nekadašnji mladi reprezentativac BiH Nermin Zolotić i naredne sezone će nastupati u Belgiji.

 

 

Zolotića zvalo nekoliko klubova, ali on je već odlučio

Bh. fudbaler potpisao ugovor

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH Nermin Zolotić i naredne sezone će nastupati u Belgiji.

 

Posljednje četiri godine Zolotić je proveo u KSV Roeselare u čijem dresu je odigrao više od stotinu utakmica, a s ovim klubom sada je dogovorio produženje saradnje.

Pri donošenju odluke nije Zolotiću igralo ulogu ni to što je KSV Roeselare u međuvremenu izbačen u amatersku ligu zbog nedobijanja licence, a presudno je, kaže, bilo to što su na čelo kluba došli ozbiljni ljudi koji vode i Sporting iz Lisabona.

"Imao sam ponuda, zvali su klubovi iz Armenije, Norveške, pa Rumunije, ali na kraju odlučio sam da ostanem. Cilj je da se odmah vratimo u viši rang", rekao nam je Zolotić.

Informaciju o ostanku Zolotića potvrdio je i KSV Roeselare na svojoj zvaničnoj stranici, navodeći da je bh. fudbaler potpisao ugovor na dvije godine s opcijom produženja.

Podsjetimo, Zolotić je na belgijske terene došao još 2014. godine kada ga je Gent za 300.000 eura doveo iz Željezničara.

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version