Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Dženaza Jasenku Jahiću

Dzenaza Jasenku Jahicu - Tuzan dan u Praci. Na Ahiret smo ispratili Jasenka, sina naseg sugradzanina Akademika Jahic Dzevada. Veliki broj prijatelja, porodice i komsija je prisustvovao  ispracaju a i da izrazi saucesce porodici na preranom gubitku. Vjerovatno  neme nista teze od gubitka svog evlada. Dzevad je u kratkom vremenu izgubio i suprugu. Danas je pored svoje majke spusten u kabur i Jasenko. Neka mu je veliki Rahmet i da mu Allah dz. podari lijepi Dzenet a porodici sabur.

Klikova: 30

Opširnije: Dženaza Jasenku Jahiću

Sa ovim projektima definitivno se gase svi kolektivni centri u Goraždu

Sa ovim projektima definitivno se gase svi kolektivni centri u Goraždu, a u njima borave i lica porijeklom sa nase opstine...

Klikova: 84

Opširnije: Sa ovim projektima definitivno se gase svi kolektivni centri u Goraždu

Obilježavanje 26. godišnjice pogibije Ferida Dizdara i njegovih saboraca

Desetog februara 1994. godine u pokušaju da iz minskog polja na širem rejonu Čajniča izvuku tijela saboraca Arifa Omerovića i Vejsila Hasovića, poginuli su komandant Ferid Dizdarević i saborci Muris Džananović, Sabahudin Terović, Amir Pašić, Salem Omerović, Nijaz Karović i Bajro Kostić.

Klikova: 267

Opširnije: Obilježavanje 26. godišnjice pogibije Ferida Dizdara i njegovih saboraca

Amer Kapo - Projekt rekonstrukcije i sanacije ledene dvorane

Amer Kapo, direktor Centra Skenderija, istakao je da se obnovom nastoji promijeniti namjena ove dvorane tako da ona bude namijenjena samo za ledene sportove i da to bude praksa svih 365 dana u godini.

Klikova: 136

Opširnije: Amer Kapo - Projekt rekonstrukcije i sanacije ledene dvorane

50 godina braka

Na svom fb profilu Mustafa Setic je napisao: Velika je sreća dočekati u životu trenutak kada sa svojom ženom slaviš pedeset godina ljubavi, povjerenja i razumijevanja! I mi sa stranice rogatica.com zelimo lijepo zdravlje rahatluk i srecu i jos ako Bog da puno godisnjica....

Klikova: 271

Opširnije: 50 godina braka

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version