Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

NAJAVA TEFERIČ u ŽEPI

ZA TEFERIČ U ŽEPI ORGANIZOVAN JE BESPLATAN PREVOZ AUTOBUSIMA. AUTOBUSI POLAZE U 9h ISPRED MZ SOKOLJE SA ZAUSTAVLJANJEM NA VJEĆNICI.

Klikova: 11

'PRAVNO-POLITIČKA PROMIŠLJANJA U BOSNI', KNJIGA O BORBI ZA BIH

Knjiga „ Pravno – politička promišljanja o Bosni „ autora Suada Kurtčehajića promovirana je danas u Sarajevu. Knjiga predstavlja sintezu višegodišnjih medijskih nastupa kojima autor tematizira političke kontroverze u BiH.

Klikova: 13

NAJAVA PROMOCIJE knjige - „PRAVNO POLITIČKA PROMIŠLJANJA O BOSNI“

Promocija knjige će se održati  u petak, 23. juna 2017. godine, u hotelu Evropa u svečanoj sali Atrijum, sa početkom u 11:00 sati.

Klikova: 81

Preminuo akademik Ibrahim Pašić

U Sarajevu je nakon kratke i teške bolesti preminuo akademik Ibrahim Pašić (1948–2017), istaknuti znanstveni istraživač, historičar, javni djelatnik i profesor. Dženaza akademiku Pašiću obavit će se na sarajevskom mezarju Grličića brdo u subotu, 24. juna, u 16 sati.

Klikova: 16

Djevojka išla od radnje do radnje i otplatila tuđe dugove

Gledala sam na parking kako dolazi auto i izlazi osoba koju nikada nisam vidjela ni čula. Ulazi u radnju i, ne predstavljajući se, pita za vlasnike. Blago, tihim glasom, pita me da li dajemo robu na veresiju, imamo li dužnika i čuvenu teku. Na moje začuđeno 'da' odgovara kako bi željela da je očisti do momenta njenog ulaska u radnju, kako bi svi dugovi bili regulisani.

Klikova: 125

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version