Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

SARAJEVO - Dzenaza Pasic Fatimi-Mimi

Dzenaza Pasic Fatimi-Mimi - Danas smo na Ahiret ispratili nasu sugradzanku Mimu, suprugu rahmetli Garinca a i sestru mog dobrog Sajke. Veliki broj nasih sugradzana a i komsija i prijatelja doslo je na poslednji ispracaj. A nasla ga je pored svog Garinca. Od mene i Naze neka joj je veliki Rahmet i da joj Allah dz. podari lijepi Dzenet a porodici sabur i lijepo sjecanje.

Klikova: 36

Opširnije: SARAJEVO - Dzenaza Pasic Fatimi-Mimi

Žepa - zajednički iftar u organizaciji TIKA

Večeras (15.5.2019)  je u džamiji "Šehida Mehmed ef Hajrića" u Žepi organizovan zajednički iftar. Zahvalni smo TIKA-i koja je bila donator večerašnjeg iftara. Neka Gospodar spusti svoju milost na sve nas. Pogledajte nekoliko fotografija sa teravih namaza.

Klikova: 120

Opširnije: Žepa - zajednički iftar u organizaciji TIKA

Iftar i teravija u Aladža džamiji

FOČA - 14.05. 2019.g. - Posjeta džematlija MIZ Rogatica - odnosno džemata Rogatica, Kukavice i Kovanj džematu Foča. Iftar, akšam namaz, jacija i teravija u Aladža džamiji. Bio je prelijep osjecaj klanjati teravih namaz u ovoj Bozijoj kuci, lijep je osjecaj svugdje i u svakoj Bozijoj kući, ali je Aladja nešto posebno ima neku velicinu koju ja ne mogu da opišem.

Klikova: 176

Opširnije: Iftar i teravija u Aladža džamiji

Delegacija MIZ Žepa u posjeti Predsjedništvu i Federalnom ministarstvu

Dana 15.5.2019 član Predsjedništva BiH gospodin Šefik Džaferović  je primio delegaciju Medžlisa IZ Žepa. Isti dan je ministar za izbjeglice i raseljena lica u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine dr. Edin Ramić primio je delegaciju Medžlisa IZ Žepa

Klikova: 117

Opširnije: Delegacija MIZ Žepa u posjeti Predsjedništvu i Federalnom ministarstvu

AKADEMIK DR. KURTĆEHAJIĆ BRILJIRAO U EMISIJI - ODGOVORITE LJUDIMA

Billedresultat for kurtcehajic suad

Pored akademika Kurtćehajića gosti su bili Dodikov savjetnik Srđan Perišič, Miloš Šolaja i Haris Plakalo, sekterat Europskog pokreta u BiH.

Klikova: 162

Opširnije: AKADEMIK DR. KURTĆEHAJIĆ BRILJIRAO U EMISIJI - ODGOVORITE LJUDIMA

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version