Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Preuzeti emanet predavanje o Danu drzavnosti !

Nezim Halilovic Muderris je na dan preseljenja svoje kcerke Nudzejme 25.11.2020, da joj se Uzviseni Allah dz.s. smiluje i uvede je u dzennet, odrzao online predavanje povodom Dana drzavnosti koje je vec prije bilo zakazano. U razgovoru sa uvazenim Nezimom Halilovicem Muderrisom rekli smo da imamo razuma ukoliko se predavanje i odgodi, ali ako smatra da ima snage i moze biti prisutan neka odrzi predavanje!

 

 

 

Preuzeti emanet predavanje o Danu drzavnosti !

 

Nezim Halilovic Muderris je veliki primjer svima nama kako postupiti u velikim iskusenjima, a to mogu samo iskreni Allahovi robovi kao sto je to nas dragi i voljeni Nezim Halilovic Muderris. 

Nezim Halilovic Muderris je na dan preseljenja svoje kcerke Nudzejme 25.11.2020, da joj se Uzviseni Allah dz.s. smiluje i uvede je u dzennet, odrzao online predavanje povodom Dana drzavnosti koje je vec prije bilo zakazano.

U razgovoru sa uvazenim Nezimom Halilovicem Muderrisom rekli smo da imamo razuma ukoliko se predavanje i odgodi, ali ako smatra da ima snage i moze biti prisutan neka odrzi predavanje!

Muderris nam je rekao da je to preuzeti emanet i da ce moci odrzati krace predavanje.

Molimo Allaha dz.s. da Nezimu Halilovicu Muderrisu i njegovoj familiji podari ono sto je za njih najbolje. Ovo je nama dodatno velika pouka kako se odnositi prema preuzetom emanetu!!!!!!

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version