Naš Zavičaj i naša Domovina su dobili još jednog doktora nauka


 prim.dr.Jasminka Durmišević-Serdarević, ljekar pedijatar, viši asistenta na Zdravstvenom fakultetu i Islamskom pedagoškom fakultetu Univerzitea u Zenici, načelnica Službe za zaštitu zdravlja djece Doma zdravlja u Zenici, odbranila je na Zdravstvenom fakultetu u Zenici doktorsku tezu i stekla naučno zvanje doktora zdravstvenih nauka.

 

 

Selam i pozdrav Rodu i Zavičaju.

U ove mubarek ramazanske dane, šaljemo lijepu vijest iz Zenice.

Dragi prijatelji, 23.jula 2014. godine, odnosno 26. Ramazana 1435.h. godine, uoči noći Lejletu-l-kadar, naš Zavičaj i naša Domovina dobili su još jednog doktora nauka. Toga blagoslovljenog dana mubarek mjeseca Ramazana zaljubljenica u Žepsku kotlinu, prim.dr.Jasminka Durmišević-Serdarević, ljekar pedijatar, viši asistenta na Zdravstvenom fakultetu i Islamskom pedagoškom fakultetu Univerzitea u Zenici, načelnica Službe za zaštitu zdravlja djece Doma zdravlja u Zenici, odbranila je na Zdravstvenom fakultetu u Zenici doktorsku tezu i stekla naučno zvanje doktora zdravstvenih nauka.

Hvala Uzvišenom Allahu na njegovim nimetima i blagodatima, kojima nas obasipa, a neka je salavat i selam na poslanika islama Muhammeda s.a.v.s.
Moć je samo kod Allaha đ.š., i On, Moćni, koga hoće uzvisuje a koga hoće unizuje.
Es-s-elamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu.

Prof.dr.Smajil Durmišević

Komentariši