Prijem u povodu odlaska Keme Čamdžije na novu funkciju

nacelnik i kemo

Gradonačelnik opštine Rogatica Tomislav Puhalac sa saradnicima u četvrtak se sa skromnim prijemom, oprostio sa Kemom Čamdžijom koji je gotovo 15 godina obavljao funkciju predsjednika opštine Rogatica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijem u povodu odlaska Keme Čamdžije na novu funkciju

 

Gradonačelnik opštine Rogatica Tomislav Puhalac sa saradnicima u četvrtak se sa skromnim prijemom, oprostio sa Kemom Čamdžijom koji je gotovo 15 godina obavljao funkciju predsjednika opštine Rogatica. Čamdžija je ostavku na ovu funkciju podnio, zbog odlaska u Vijeću naroda Narodne skupštine  RS.

Čamdžija je čovjek s kojim se nije bilo teško dogovarati, i koji je, istovremeno, poštovao ono što bi se dogovorilo. Kao prvi među odbornicima znao je pomiriti različite interese i uvažavati one koji nisu bili potpuno kompatibilni sa njegovom ili interesima naroda iz koga dolazi. Predsjedavajući Skupštinom umio je sve to pomiriti i interes stanovnika Rogatice staviti ispred svih ostalih “, izjavio je načelnik Puhalac.

Zahvaljujući se na načelnikovim riječima i korektnoj saradnji u proteklom periodu Čamdžija je istakao da je njegov odlazak sa funkcije predsjednika SO nije oproštaj sa Rogaticom, jer će i u NSRS nastaviti da čini sve što mu ovlaštenja budu dozvoljavala u interesu Rogatičana:

”Volio bih da sam mogao dati još veći doprinos ekonomskom razvoju i prosperitetu Rogatice. Nadam se da ću u budućnosti to biti u prilici. Svjedok sam, kao i vi, a i sami građani, da Opštinska uprava čini ozbiljne napore na planu unapređenja poljoprivredne proizvodnje. Mislim da je to dobar pravac djelovanja i da trebate načelnika opštine podržati u nastojanjima da na ovaj način što više domaćinstava postanu ekonomski održiva i zaposle svoje ukućane” rekao je Čamdžija…


Odlazeći predsjednik SO dobio i skroman ali prigodan poklon: umjetničku sliku da ga sjeća na vrjeme provedeno u Rogatici na ovoj funkciji.

 

Komentariši