AKCIJA – Prikupljanje novca za uređivanje šehidskog mezarja Brćigovo

Imam jednu obavijest za sve ljude dobre volje i za one koji su uvijek pomagali i pomažu i dan danas. Naime radi se o slijedećem o Šehidskom mezarju u Brčigovu koje je u veoma lošem stanju, počev od ograde unutrašnjeg uredjenja pa sve do pristupnog puta istom a to je trasa od oko kilometar i po. Po svim računicama i procjenama da bi ovo mezarje zasijalo punim sjajem kao i sva ostala Šehidska mezrja, a ujedno je ovo i mjesno mezarje potrebna je suma novca od ni manje ni više 7000 KM.

 

 

AKCIJA – Prikupljanje novca za uređivanje šehidskog mezarja Brćigovo

 

Poštovani moji prijatelji sve vas redom selamim diljem zemaljske kugle. 

 

Imam jednu obavijest za sve ljude dobre volje i za one koji su uvijek pomagali i pomažu i dan danas. Naime radi se o slijedećem o Šehidskom mezarju u Brčigovu koje je u veoma lošem stanju, počev od ograde unutrašnjeg uredjenja pa sve do pristupnog puta istom a to je trasa od oko kilometar i po.

Po svim računicama i procjenama da bi ovo mezarje zasijalo punim sjajem kao i sva ostala Šehidska mezrja, a ujedno je ovo i mjesno mezarje potrebna je suma novca od ni manje ni više 7000 KM.

Nadam se da će mnogi od vas imati časti i potrebe da uhajrite dio svoih sredstava u ime Allaha milostivog samilosnog u ovaj veoma vrijedan hair ja vam se unaprijed zahvaljujem u moje ime i ime radne grupe Hadji Vehida Čamdžije i hadji Nazifa Zimića, a ujedno su ovi navedeni i kao kontakt osobe kojima se možete obratiti.

Poželjno je prije ikakog slanja novca predhodno kontaktirati nekoga od nas radi upute o slanju. 

Akcija će trajati do 01.04.2021.godine to jest 15-dana. 

 

Zamolio bih sve vas da nepoželjne komentare ne bi brisali tipa gdje tu vlast gdje je ovaj ili onaj ko hoče hoče ko ne neka je živ i zdrav 

Selamim vas sve i ne sumnjam u dobre ljude.

 

Suvad Dedajić

Komentariši