Šehić: Žalosno je da neko dođe u BiH i ima veću želju da pobijedi

Ibrahim Šehić (Foto: Screenshot / Nova BH)

Šehić: Žalosno je da neko dođe u BiH i ima veću želju da pobijedi – Iako je odbranio penal Pukkyja pri rezultatu 0:0, ni to nije potaklo Zmajeve da se probude i dođu do željenog rezultata. 

 

 

 

KRITIKOVAO NAŠ MENTALITET

Šehić: Žalosno je da neko dođe u BiH i ima veću želju da pobijedi

 

Nakon neočekivanog poraza od Finske rezultatom 3:1 golman naše reprezentacije BiH Ibrahim Šehić bio je vidno razočaran i oštro je kritikovao nastup naše selekcije koja je ostala bez šansi da se domogne SP-a.

Iako je odbranio penal Pukkyja pri rezultatu 0:0, ni to nije potaklo Zmajeve da se probude i dođu do željenog rezultata.

“Ovo jednostavno boli. Ne znam šta bih rekao, razočarani smo i žalosno je da neko dođe u BIH i da ima veću želju da pobijedi. To je nešto što naš mentalni klop dozvoljava i to moramo da promijenimo, jer bez toga sigurno nećemo uspjeti ni u narednim kvalifikacijama”, poručio je golman Konyaspora u izjavi za Novu BH.

Finska kolo prije kraja ima četiri boda više od bh. tima i nedostižna je za našu selekciju, te će Finci sa selekcijom Ukrajine voditi borbu za drugo mjesto u grupi.

Zmajevi, s druge strane, u utorak igraju protiv Ukrajine, ali taj meč neće imati rezultatski značaj za bh. reprezentaciju.

 

Komentariši