Gradiće se nova pijaca i dograditi dječiji vrtić

Riječ je o izgradnji i osavremenjavanju gradske tržnice. Lokacija je postojeća pijaca u susjedstvu motela „Park“,. Drugi projekat, je novo proširenje smještajnih kapaciteta Dječijeg vrtića „Bambi“. Dogradnja vrtića obaviće se sa jugoistočne strane postojećeg objkta na Trgu

 

 

Gradiće se nova pijaca i dograditi dječiji vrtić

 

Vlada Manjeg bh. entiteta na jednoj od posljednjih sjednica odobrila je 500.000 maraka za realizaciju dva projekta iz domena kapitalih investicija predviđenih u Programu rada opštine za tekuću 2022. godinu.

Riječ je o izgradnji i osavremenjavanju gradske tržnice. Lokacija je postojeća pijaca u susjedstvu motela „Park“,.

Uz prostorno proširenje, nova pijaca biće po mnogo čemu savremenija i ljepša i imaće dva dijela – zatvoreni i otvoreni. U zatvorenom dijelu, uz ostalo, nalaziće se rashladne vitrine za robe koje traže taj standard, mokre čvorove i savremen prostor za skladištenje svih vrsta roba.

Otvoreni dio biće opremljen sa modernim tezgama i parking prostorom za kraće zadržavanje vozila, sve uz investiciju od 350.000 maraka sa koliko Vlada RS podržava ovaj projekat.

 Drugi projekat, je novo proširenje smještajnih kapaciteta Dječijeg vrtića „Bambi“. Dogradnja vrtića obaviće se sa jugoistočne strane postojećeg objkta na Trgu

Komentariši