U Rogatici registrovano 8.940 birača

izbori bih

Pravo glasa na predstojećim izborima na području opštine Rogatica, prema spisku Centralne izborne komisije, imaće 8.940 birača. Oni će moći da glasaju na 25 redovnih biračkih mjesta, jednom biračkom mjestu za glasanje nepotvrđenim kovertiranim listićima i u odsustvu, te putem dva mobilna tima, što je ukupno 28 biračkih mjesta.

 

U Rogatici registrovano 8.940 birača

 

Pravo glasa na predstojećim izborima na području opštine Rogatica, prema spisku Centralne izborne komisije, imaće 8.940 birača.

Oni će moći da glasaju na 25 redovnih biračkih mjesta, jednom biračkom mjestu za glasanje nepotvrđenim kovertiranim listićima i u odsustvu, te putem dva mobilna tima, što je ukupno 28 biračkih mjesta.

 Izborni materijal u OIK Rogatica stigao danas i   biti će dostavljen na biračka mjesta u noći između subote, 1. oktobra, i nedjelje, 2. oktobra.

U ovoj izbornoj jedinici za predstojeće Opšte izbore prijavljen je 61 politički subjekt, ispred kojih je registrovano ukupno 247 posmatrača.

U Opštinskoj izbornoj komisiji Rogatica obavljene su sve pripreme za predstojeće opšte izbore, dogovorena saradnja sa svim službama bitnim za odvijanje izbornog procesa u najboljem redu .

u OIK-u Rogatica su evidentirana 212 članova biračkih odbora i njihovih zamjenika.

Komentariši