Završena prva etapa izgradnje stambeno-poslovne zgrade

Vrijedni Banovićki neimari su svojim zlatnim rukama načinili objekat koji je promijenio sliku čaršije a unio mnogo zadovoljstva u naše duše.I na tome im velika hvala.Ovih dana završena je prva etapa izgradnje stambeno-poslovne zgrade ,prije ugovorenog roka i  planiranom dinamikom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Završena prva etapa izgradnje stambeno-poslovne zgrade

 

 

Rogatica.01.11.2013.godine

Novembarsko sunce je obasjalo našu Čaršijsku ljepoticu. Sjalo je sunce nekom posebnom svjetlošću, zbog čega , valjda je odgovor o novom zdanju koje je niklo u kompleksu naše ljepotice.
U poslednjem javljanju, objekat je bio u fazi gradnje, izidan sprat i priprema za ploću. A danas možemo da vidimo zdanje koje je spratno i pokriveno.
Vrijedni Banovićki neimari su svojim zlatnim rukama načinili objekat koji je promijenio sliku čaršije a unio mnogo zadovoljstva u naše duše. I na tome im velika hvala.
Ovih dana završena je prva etapa izgradnje stambeno-poslovne zgrade, prije ugovorenog roka i  planiranom dinamikom.
 
Druga etapa bi trebalo da krene u realizaciju s početkom proljeća sledeće godine. Sad je velika obaveze na Povjereništvu MiZ Rogatica da obezbijedi finansijska sredstva za završetak radova na ovom lijepom zdanju.
Nadamo se dragi moji Rogatičani i Rogatičanke da će te i Vi dati svoj doprinos po svojim mogućnostima u realizaciji ovog projekta, ugraditi dio sebe i svoje duše , dio svog merhameta.
 
Selam i pozdrav svim Rogatičanima i Rogatičankama ma gdje bili.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Komentariši