Čovjek od riječi

Čovjek od riječi, i sam sam pozitivno iznenađen, govori jedan od povratnika Safet Alić i nastavlja, ovim potezom gospodin Puhalac nam je donio radost i kroz ovu akciju nas je osnažio, i ulio veliko povjerenje u sve nas da je moguć život na ovim prostorima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čovjek od riječi 

 

12. marta ove godine Načelnik Puhalac je obišao povratnike u selu Brčigovu. Tom prilikom građani Brčigova su iznijeli svoje probleme, a jedan od najvećih problema je putna komunikacija Deveta stražara – Brčigovo, izlaz iz prvog tunela je zarušen tako da je putna komunikacija bila van funkcije. Tom prilikom Načelnik Puhalac je obišao trasu i građanima Brčigova obećao je da će im problem riješiti u što kraćem roku.

 

O tom događaju posali smo na našoj stranici pod linkom:

http://rogatica.com/index.php/vijesti/rogatica/2660-nacelnikova-posjeta-povratnicima-u-brcigovu

 

Čovjek od riječi, i sam sam pozitivno iznenađen, govori jedan od povratnika Safet Alić i nastavlja, ovim potezom gospodin Puhalac nam je donio radost i kroz ovu akciju nas je osnažio, i ulio veliko povjerenje u sve nas da je moguć život na ovim prostorima. Jednostavno se čovjek vratio u realnost i počeo se baviti pitanjima koje život znače, negledajući nas ni kroz vjeru ni kroz naciju nego kao građane opštine na čijem je čelu. Ovom prilikom se zahvaljujemo Načelniku Puhalcu, svima koji su učestvovali u ovoj akciji, svakako braći Janković, Boži i Milu koji su sa svojom tehnikom i velikom voljom uradili ovaj težak posao.Trebalo je izvuči kamen težine od 15 do 20 tona.

 

Selam i pozdrav svim Rogatičanima i Rogatičankama ma gdje bili.

 

Rogatica.10 april.2014 godine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentariši