SLAP: Dobro došli kod Cocalića

Coca 1

Jedan od prvih povratnika u žepski kraj, Nezim Cocalić iz mjesta Slap, na drinskom jezeru je sagradio montažni objekat sa nekoliko šadrvana na samoj obali, sa prelijepim pogledom na jezero , ostrvo Treskavac i prirodne ljepote s onu stranu jezera, gdje posjeduje veliko imanje i vikend kuću za goste.

 

 

 

 

 

 

SLAP: Dobro došli kod Cocalića

 

Jedan od prvih povratnika u žepski kraj, Nezim Cocalić iz mjesta Slap, na drinskom jezeru je sagradio montažni objekat sa nekoliko šadrvana na samoj obali, sa prelijepim pogledom na jezero , ostrvo Treskavac i prirodne ljepote s onu stranu jezera, gdje posjeduje veliko imanje i vikend kuću za goste. Do Nezimove ljetne bašte, koju mnogi nazivaju rajom u raju, može se doći vodom iz Višegrada i Bajine Bašte, a kopnom iz pravca Sarajeva preko Han Pijeska, Višegrada preko Rogatice i Sjemeća , te iz pravca Srebrenice. Pored širokog izbora jela i pića, posebno treba istaći čuveno, žepsko jagnjeće pečenje koje Nezim nudi po cijeni od 25 km po kilogramu, dok porcija svježe ribe košta minimalnih pet maraka. Cijene pića i svega ostalog su minimalne, tako da je ovo prilika za svačiji džep, da dođe i da se provede.

 

“Pored domaće hrane i smještaja, gostima nudimo odlazak na izvor rijeke Žepe, posjetu starom mostu. Zatim ih vozimo niz kanjon Drine gdje se još uvijek mogu vidjeti prelijepi prizori vodopada, pritoka Drine kao i razne vrste divljači. Osim odlaska na razgledanje, moji gosti mogu iznajmiti čamac i opremu i uživati u pecanju.”, kaže Nezim.

Coca 1 Coca 2 Coca 3 Coca 4 Coca 5 Coca 6

Coca 7 Coca 8 Coca 9 Coca 10 Coca 11 Coca 12

 

 

 

 

 

“BOLJE SE KOD NEZIMA SVRTATITI, NEGO SE ŽEDAN I GLADAN KUĆI VRATITI”.

Kontakt : 066 315 – 152

                 062 783- 554

 

http://www.magazintrendy.net

Komentariši