Sakupljen novac za petu terapiju nastavljamo sakupljanje za šestu terapiju

Poštovani humani narode, posljednjim uplatama u ovoj sedmici, iz Amerike, Švedske i Bosne i Hercegovine uspjeli smo sakupiti novčana sredstva za petu Dininu terapiju, nastavljamo sa sakupljanje za šestu terapiju…

 

 

 

 

Sakupljen novac za petu terapiju

nastavljamo sakupljanje za šestu terapiju

 

Poštovani humani narode, posljednjim uplatama u ovoj sedmici, iz Amerike, Švedske i Bosne i Hercegovine uspjeli smo sakupiti novčana sredstva za petu Dininu terapiju. 

U petoj akciji sakupljeno je 1050 KM, 3300 SEK, 1400 DKK, 120 Eura i 580 $ što u konačnici odgovara cifri od 3250 KM koliko je potrebno za jednu terapiju.

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u akciji za Dinino liječenje i ovim putem Vas obavještavama da ćemo krenuti sa novom akcijom odnosno sa sakupljenjem sredstava za šestu terapiju….

Svima Vama koji ste učestvovali do sada u akciji da Allah dž.š. da beriket, sreću, nafaku i dobro zdravlje Vas i Vaše porodice, a Dini ako Bog da izliječenje….AMIN!

 

Poštovani humani narode nastavljamo sa akcijom, očekujemo Vaše uplate i nadamo se uspješnom izliječenju naše sugrađanke Edine Salan…. 

 

POMOZI BUDI HUMAN!

 

APEL NA ADRESI:

http://rogatica.com/index.php/humanitarne-akcije/56-pozivi-za-uee/4126-ponovni-apel-za-pomoc-dini-salan

 

 

 

 

Komentariši