Rogatica: Rekonstrukcija fiskulturne sale

Rekonstrukcija i osavremenjavanje fiskulturne sale

Zub vremena učinio je svoje i fiskulturna sala Osnovne skole u Rogatici je sve više i više  lošije izgledala i čekala intervencije građevinara.

Jednu od molbi, odnosno jedna aplikacija, upućena je i EU i na zadovoljstvo svih urodila je plodom. Preuzeli su obavezu potpune adaptacije i modernizacije fiskulturne sale na taj način da se iz nje izbaci sva postojeća oprema i unese nova, savremena.

Radovi su već počeli. Povjereni su kompaniji iz Zenice „ALMI građenje“, koja je u obavezi da u roku od najviše tri mjeseca uradi nove sintetičke podove na fiskultiurnoj plohi umjesto dosadašnjeg dotrajalog parketa.

Uradiće se nova podna podloga na tribinama i zamijene dvoja ulazna vrata.

Prema opisu onog što će se još uraditi je i zamjena, novim, savremenim, električne i ostale instalacije, keramika u pristupnom hodniku, osavremeniće se nastavnički kabinet i pomoćne prostorije za garderobu.

Uz kvalitet u nastavi  fiskulturna sala dobiće i bolje uslove za održavanje i eventualnih  sportskih i kulturno-zabavnih događanja ne samo od interese za učenike i školu, nego i Rogaticu.

Komentariši