Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Rogatica - KOME JE i ZASTO SMETALA PEKARA?!

Rogatica - KOME JE i ZASTO SMETALA PEKARA

Klikova: 1

Opširnije: Rogatica - KOME JE i ZASTO SMETALA PEKARA?!

ROGATICA - Prvačića iz gdine u godinu sve manje

U OŠ u Rogatici upisano je svega 59 prvačića, u devetorazredno odjeljneje na Borimaka upisan je jedan prvačić, a u petorazredno u Stjenicama dva i jedan u Brankovićima. Područno odjeljnje u Žepi ove godine neće imati ni jednog prvačića.

Klikova: 151

Opširnije: ROGATICA - Prvačića iz gdine u godinu sve manje

Puštena u rad gradska fontana

Fontana je prečnika 6,5 metara, dok je prečnik uređenog prostora 13 metara. Opremljena je sa 40 mlaznica i isto toliko svjetiljki koje će davati poseban efekat pri pogledu na cijeli kompleks u kome je 11 klupa za sjedenje i odmor, 40 stabala visokog i niskog ukrasnog rastinja i 10 velikih saksija u koje su radnici JP „Komrad“ već posadili oko 300 sadnica raznovrsnog cvijeća.

Klikova: 166

Opširnije: Puštena u rad gradska fontana

Uskoro nova fasada na starijoj zgradi SŠC u Rogatici

Danas su započeti radovi na postavljanju termoizolacione fasade na starijoj zgradi Srednjoškolskog centra u Rogatici. Vrijednost ovog projekta je 32.550 KM, a sredstva je izdvojila Opština Rogatica.

Klikova: 73

Opširnije: Uskoro nova fasada na starijoj zgradi SŠC u Rogatici

Vodopad Pršin potok

Nema kutka ove zemlje u kojem se ne skriva prirodno blago neprocjenljive vrijedsnosti. Zato mnogi ljudi naše domovine ali i oni koji dolaze kao turisti na prvo mjesto stavljaju prirodne ljepote kao najveće adute naše domovine. Često se čini da nismo ni svjesni u kakvom smo bogtastvu rođeni. Samo joše da se iskoristi na pravi načiun.  Upravo jedno takvo malo bogastvo nalazi se nadomak naših Kukavica a to je vodopad Pršin potok, zar nije prelijep. Uživajte.

Klikova: 274

Opširnije: Vodopad Pršin potok

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version