Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Amer Kapo generalni sekretar SBB-a

Novi generalni sekretar SBB-a Amer Kapo rođen je u Sarajevu 1984. godine. Završio je dva fakulteta, diplomirani je ekonomista, dugogodišnji uspješni menadžer.

Klikova: 159

Opširnije: Amer Kapo generalni sekretar SBB-a

Muderris hutba 7.1.2022

Devetog januara 1992. godine na Palama tako-zvana Skupština srpskog naroda u Republici Bosni i Hercegovini usvojila je Deklaraciju o proglašenju tako-zvane Srpske Republike Bosne i Hercegovine, koji je u Republika Srpska promijenjen 12. avgusta 1992. godine. Prema tome, 9. januar je početak provođenja Oružane agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu i genocida nad Bošnjacima.

Klikova: 187

Opširnije: Muderris hutba 7.1.2022

Amer Kapo: Za sutra je zakazana sjednica na kojoj ću vjerovatno biti razrješen dužnosti

Foto: M. O./Klix.ba

Dragi prijatelji, za sutra je zakazana sjednica na kojoj ću vjerovatno biti razrješen dužnosti direktora KJP "Centar Skenderija" Sarajevo.

BEĆIROVIĆ: ČINJENICE SU JAČE OD IZMIŠLJOTINA I NEBULOZA O 9. JANUARU

Nikada ne smijemo kukavički i kakulantski šutjeti pred onima koji bi od sramote pravili vrlinu! Za našu državu bilo bi pogubno prestati govoriti i pisati o činjenicama. Kukavičluk i zaborav nisu rješenje jer bi to značilo bi da smo poklekli pred nepravdom. Umjesto navikavanja na nemoralnu propagandu moramo imati snagu, znanje i karakter da cijelom svijetu predočimo sljedeće neoborive činjenice:

Klikova: 149

Opširnije: BEĆIROVIĆ: ČINJENICE SU JAČE OD IZMIŠLJOTINA I NEBULOZA O 9. JANUARU

Umro Milan Tupajić, optužen za ratne zločine u Novoseocima

Milan Tupajić: Optužen za ratne zločine

Optuženi se terete da su kao predstavnici civilnih vlasti i pripadnici Druge romanijske motorizovane brigade Vojske RS učestvovali u udruženom zločinačkom poduvatu i napadu na selo Novoseoci, naseljeno stanovništvom bošnjačke nacionalnosti, čiji su mještani ranije predali oružje i iskazali lojalnost lokalnim vlastima na Sokocu.

Klikova: 189

Opširnije: Umro Milan Tupajić, optužen za ratne zločine u Novoseocima

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version