Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Akademik Kurtćehajić Milanoviću

I na kraju akademik Kurtćehajić poručuje Predsjedniku Republike Hrvatske Milanoviću da pročita odredbu člana 1. Općeg okvirnog sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini gdje pored ostalog stoji „Posebno strane (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Savezna Republika Jugoslavija- danas Srbija i Crna Gora kao dvije nezavisne države) će  u potpunosti poštovati, suverenu jednakost jedna druge, rješavaće sporna pitanja mirnim sredstvima i uzdržat će se od bilo kakvih akcija putem prijetnje ili upotrebe sile ili na bilo koji drugi način, protiv teritorijalnog integriteta ili političke nezavisnosti Bosne  i Hercegovine ili bilo koje druge države“.

Klikova: 78

Opširnije: Akademik Kurtćehajić Milanoviću

Benjamin Kozadra pokrenuo svoj posao u vremenu pandemij

Benjamin Kozadra

Kozadra je pokrenuo kompaniju koja se bavi prodajom, ugradnjom i servisom opreme za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju, koja danas sarađuje s renomiranim međunarodnim proizvođačima.

Klikova: 218

Opširnije: Benjamin Kozadra pokrenuo svoj posao u vremenu pandemij

Krenuo šesti Maraton mira "Goražde - Žepa - Srebrenica"

Maratonci iz Goražda večeras će se pokloniti i žrtvama Žepe polaganjem cvijeća na spomen-obilježje, a sutra će to učiniti i u kompleksu Memorijalnog centra u Potočarima.

Klikova: 213

Opširnije: Krenuo šesti Maraton mira "Goražde - Žepa - Srebrenica"

Jasmin Osmanović spasio ženu iz požara

Jasmin Osmanović preko noći je postao zvijezda švedskih medija nakon što je, sa još nekoliko mladića, uspio spasiti ženu iz požara koji je zahvatio stambenu zgradu u Geteborgu.

Klikova: 171

Opširnije: Jasmin Osmanović spasio ženu iz požara

MARŠ SMRTI 2021

MARŠ SMRTI 2021 - I ove godine hvala Allahu, dželle še'nuhu, u organizaciji Udruženja 4. Muslimanska slavna brigada Konjic i Udruženja Povratak kući, nas 51, učestvujemo na Maršu smrti. Allahu, olakšaj nam i od nas primi ovo naše dobro djelo!

Klikova: 214

Opširnije: MARŠ SMRTI 2021

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version