Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Nermin Muzur načelnik Ilidže

Na lokalnim izborima 2012., kao i 2016. godine, izabran je za općinsko vijeće Ilidže. Na Općim izborima 2018. godine direktnom voljom građana izabran u Predstavnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, gdje je trenutno zastupnik. Na izborima 2020 izabran za načelnika općine Ilidža...

 

 

Nermin Muzur načelnik Ilidže

 

Nermin Muzur rođen je 1985. godine u Sarajevu. Završio je Petu gimnazija Sarajevo, sportski smjer. Diplomirani je profesor sporta i tjelesnog odgoja.

Na Fakultetu za javnu upravu, Univerziteta u Sarajevu, stekao je diplomu magistra poslovne uprave. Petnaest godina aktivno igrao odbojku, nastupao za omladinske selekcije Bosne i Hercegovine.

Nakon igračke karijere, bogato domaće i internacionalno iskustvo stekao kao jedan od najmlađih odbojkaških sudija u Bosni i Hercegovini.

Dugogodišnje radno iskustvo stekao je u realnom sektoru u oblasti prodaje i marketinga. Radno iskustvo sticao je najvećim dijelom u internacionalnoj kompaniji, na rukovodećim poslovima.

Od 2007. do 2009. godine radi kao Key account manager u kompaniji Aeroexklusive. Od 2009. do 2017. radi kao Sales team supervizor za Bosniu and Hercegovinu, za L’Oreal Paris. 2017. godine formirao je Turističku zajednicu Kantona Sarajevo i zajedno sa svojim timom napravio značajne rezultate na domaćoj i internacionalnoj sceni. Predsjednik Turističke zajednice bio je do 2017. godine.

Na lokalnim izborima 2012., kao i 2016. godine, izabran je za općinsko vijeće Ilidže. Na

Općim izborima 2018. godine direktnom voljom građana izabran u Predstavnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine

Na izborima 2020 izabran za načelnika općine Ilidža...

 

Foto: S.Z./ Sarajevska sehara

 

 

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version