Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Iron Puki novogodišnjim paketićima obradovao djecu iz Roditeljske kuće

Fotografija s Pukijevog obilaska Roditeljske kuće

Najbolji bosanskohercegovački bokser Edin Puhalo, alijas Iron Puki, novogodišnje praznike je iskoristio kako bi posjetio i obradovao djecu iz Roditeljske kuće u Sarajevu. Puki je posjetio dom gdje su smještena djeca oboljela od raka i tom prilikom im uručio novogodišnje paketiće.

 

 

Iron Puki novogodišnjim paketićima obradovao djecu iz Roditeljske kuće

 

Najbolji bosanskohercegovački bokser Edin Puhalo, alijas Iron Puki, novogodišnje praznike je iskoristio kako bi posjetio i obradovao djecu iz Roditeljske kuće u Sarajevu.

Puki je posjetio dom gdje su smještena djeca oboljela od raka i tom prilikom im uručio novogodišnje paketiće.

"Nisam se mogao družiti s djecom jer su na snazi ograničenja zbog koronavirusa, ali se nadam da sam ih barem malo razveselio u njihovoj životnoj borbi. Želim im sretne praznike i puno zdravlja", poručio je Puki.

Našeg boksera dočekala je Aldina Šljivo, psiholog u udruženje "Srce za djecu oboljelu od raka". Ona se zahvalila Pukiju na pažnji prema djeci te mu zaželjela uspjehe u nastavku karijere.

Inače, Puki nastavlja pripreme za borbu za titulu IBO prvaka koja je planirana u februaru naredne godine, a jedan dio priprema će ubrzo obaviti i u Turskoj.

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version