Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Ibrahim i Merjem Šehić: Želimo da kuća bude puna djece

Golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić (33) i njegova supruga Merjem (26) uživaju u najljepšoj životnoj ulozi. Prošle godine izgovorili su sudbonosno „da“ na bajkovitom vjenčanju u Sarajevu koje su priredili za najuže članove porodice i prijatelje, a prije dva mjeseca na svijet je stigla djevojčica Esma, koja je svakodnevicu mladih roditelja promijenila iz korijena. Roditelji ne kriju uzbuđenje zbog, kako kažu, najvažnije uloge koju im je život servirao, jer je sve podređeno njihovoj djevojčici. Iako im je ovo prvo dijete, a roditeljske obaveze novina koju moraju savladati, Merjem i Ibrahim su se odlično snašli u ovoj odgovornoj ulozi, te se samo za „Azru“ javili iz svog turskog doma u Konyi i podijelili emotivne momente.

Klikova: 116

Opširnije: Ibrahim i Merjem Šehić: Želimo da kuća bude puna djece

SAD: U saobraćajnoj nesreći poginuo Rifat Podžić

Vozač kamiona porijeklom iz Bosne i Hercegovine izgubio je život prošle sedmice na zloglasnoj dionici krivudavog planinskog puta u Koloradu. Državna patrola Kolorada (CSP) intervenirala je u 8:25 ujutro u utorak, 21. septembra. Pripadnici policije kazali su da se 54-godišnji vozač kamiona Rifat (Muje) Podžić, porijeklom iz BiH (Žepa) 

Klikova: 579

Opširnije: SAD: U saobraćajnoj nesreći poginuo Rifat Podžić

100-ti rodjendan Nurko Gazija - Adzo

Chicago: 100 -ti Rodjendan Nurki Gazija - Adzo iz ROGATICE. Ceremoniji je prisustvovao Alderman sa prigodnom cestitkom a sve je to organizovano za Chikasku TV Happy Birthday

Klikova: 613

Opširnije: 100-ti rodjendan Nurko Gazija - Adzo

Ibrahim Šehić postao otac

Ibrahim i njegova supruga Merjem dobili su djevojčicu, a dali su joj ime Esma. Podsjećamo da su oni na početku 2020. godine brakom krunisali dugogodišnju vezu.

Klikova: 480

Opširnije: Ibrahim Šehić postao otac

Hana Makaš je najbolja učenica u Bosanskoj školi u Australiji

Najboljom učenicom Škole bosanskog jezika u 2020. godini u Australiji je proglašena Hana Makaš iz centra Caroline Springs u Viktoriji, koja je osvajanjem visokih 48 bodova otvorila put ka svom daljem željenom akademskom obrazovanju.

Klikova: 1084

Opširnije: Hana Makaš je najbolja učenica u Bosanskoj školi u Australiji

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version