Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Molba MIZ Rogatica - sve informacije o Arnaudiji

Pošto nam se bliži rok izrade projekta izgradnje, molimo Vas, da svi oni koji imaju bilo kakve fotografije Arnaudija džamije sa vana ili iznutra, video snimke, slike u bilo kojem formatu, razglednice itd. itd.,ili ako su posjećivali Arnaudiju džamiju da sve detalje, unutarnje ili vanjske kojih se sjećaju, iznesu na papir i pošalju nam na našu e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., ili nam lično donesu u kancelariju Medžlisa.

 

 

 

Molba MIZ Rogatica - sve informacije o Arnaudiji

 

Draga braćo i sestre, 
nedavno smo imali potpisivanje ugovora o izgradnji Arnaudija džamije kojim je definisano da će džamija, ako Bog da, biti izgrađena ista onakva kakva je bila prije agresije na našu Domovinu. 


Pošto nam se bliži rok izrade projekta izgradnje, molimo Vas, da svi oni koji imaju bilo kakve fotografije Arnaudija džamije sa vana ili iznutra, video snimke, slike u bilo kojem formatu, razglednice itd. itd.,ili ako su posjećivali Arnaudiju džamiju da sve detalje, unutarnje ili vanjske kojih se sjećaju, iznesu na papir i pošalju nam na našu e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., ili nam lično donesu u kancelariju Medžlisa. 


Unaprijed Vam zahvaljujemo i toplo Vas selamimo , u nadi da ćemo zajedničkim snagama i ovaj hairli posao privesti kraju.

Kontakt telefon:
Amel ef. Kozlić 061/401-376
Senaid ef. Gačić 061/344-512

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version